Hesabımı dondurma ve silme arasındaki fark nedir?

sirdogukan

olwα.ɴeт
Üyelik Tarihi
5 Aralık 2020
Mesajlar
298
Beğeniler
0
Puanı
3
Ticaret: 0 / 0 / 0
Hesabımı dondurma ve silme arasındaki fark nedir?
Hesabınızı dondurursanız:
  • İstediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz.
  • İnsanlar zaman tünelinizi göremez ve sizi aratamaz.
  • Bazı bilgiler başkaları tarafından görülmeye devam edebilir (ör. gönderdiğiniz mesajlar).
Hesabınızı silerseniz:
  • Silme işleminin ardından tekrar erişim sahibi olamazsınız.
  • Talepten birkaç gün sonra silme işlemini gerçekleştiririz. Bu süre içerisinde Facebook hesabınıza tekrar giriş yaparsanız hesabınızı silme isteğiniz iptal edilir.
  • Mesajlaşma geçmişi gibi bazı bilgiler hesabınızda depolanmaz. Dolayısıyla, hesabınız silindikten sonra arkadaşlarınız gönderdiğiniz mesajlara erişmeye devam edebilir.
  • Bazı dosyaların (ör. günlük kayıtları) kopyaları veritabanımızda kalabilir, ancak bunlar kimliğinizi belirlemek için kullanılabilecek detaylardan arındırılır.
 
Üst Alt